Genel
Yayınlanma: 10 Mayıs 2023 - 14:01
Güncelleme: 10 Mayıs 2023 - 16:15
10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeni ile farkındalık yürüyüşü düzenlendi.
10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeni ile gerçekleştirilen yürüyüşe Uşak Valisi Dr. Turan ERGÜN, Uşak Belediye Başkanı Mehmet ÇAKIN, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem SAVAŞ'ın yanı sıra şube - daire müdürleri, STK temsilcileri de katıldı.
Genel
10 Mayıs 2023 - 14:01
Güncelleme: 10 Mayıs 2023 - 16:15

Yürüyüş engelli öğrenciler tarafından gerçekleştirilen bando gösterisi ile başladı Atatürk Anıtı önünde son buldu.

Uşak Valisi Dr. Turan ERGÜN; “Engelliler Haftası nedeni ile farkındalık yürüyüşü gerçekleştirdik. Son 15 yılda ülkemizde ve dünyada pozitif ayrımcılığı içeren yasal altyapılar, kanuni düzenlemeler ve kurumsal altyapılar oluşturuldu. Bu ayrıcalıklarla arkadaşlarımız birer engelsiz birey gibi yaşamlarını sürdürebilecek” dedi.

Uşak Belediye Başkanı Mehmet ÇAKIN “Engellilik aslında bir yetersizlik değil bir yeti farklığıdır, bizde engelli bireylerimiz için Uşak Belediyesi olarak tüm kuruluşlarımızla birlikte elimizden gayreti sarf edeceğiz” dedi.


İlginizi Çekebilir













