
18-20 Mayıs tarihleri arasında Atapark’ta gerçekleşecek Gençlik Konserleri, Uşaklılara unutulmaz anlar yaşatacak.
Bayram kutlamaları, 18 Mayıs Cumartesi günü saat 20.30’da, sevilen sanatçı Oğuzhan Koç’un sahne almasıyla başlayacak.19 Mayıs Pazar günü ise Atapark, bir müzik şölenine ev sahipliği yapacak. Saat 20.30’da Belediye Bandosu, 21.00’da yerel sanatçı Elif Buse sahneye çıkarak izleyenlere eğlence dolu anlar yaşatacak. Gecenin finalinde saat 22.00’de Kent Orkestrası, ezgileriyle Atatürk’ün izinde yürüyen gençlik için sahne alacak.
20 Mayıs Pazartesi akşamı saat 20.30’da Hüseyin Kağıt türkülerle halkı kucaklayacak; bayramın son günü, coşkusunu kaybetmeden noktalanacak.













Allah aşkına bu adamlardan yada kadınlardan ne ruhu çıkıyorki,19 mayıs gençlik ve spor bayramı ruhu çıksın. Kim bunu yapıyorsa problem yok fakat bunlarla 19 mayıs ruhu kutlayan kurumada söylenecek söz yok.