
312 üyeli Simav 4 Eylül Avcılar Kulübü’nün, yoğun katılımıyla gerçekleştirilen genel kurulda tek liste ve tek aday ile seçim tamamlandı. Başkan Başaran bir kez daha üyelerin desteğini alarak, uzun soluklu görevine 3 yıl daha devam etme yetkisi kazandı.
Genel kurulda konuşan Başkan Başaran “ Kulübümüze ve şahsıma duyulan güven için tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içinde avcılık kültürünü yaşatmaya ve kulübümüz bünyesinde yeni çalışmalar yapmaya devam edeceğiz.” dedi.
Simav 4 Eylül Avcılar Kulübü olarak, bölgedeki avcılık faaliyetlerinin yasal çerçevede yürütülmesi, üyeler arası dayanışma ve güvenin güçlendirilmesi avcılık ve atıcılık sporunun yaygınlaştırılması amacıyla çalışmaların sürdürüldüğü belirtildi.
Mehmet Emin İncekulak - Egem TV Simav İlçe Temsilcisi














