
Egem TV’nin en çok izlenen programı Basın Kulübü programı yine çok ses getirdi. Egem TV ve BRTV ortak canlı yayınında Basın Kulübü programı Alper Terlemez’in Moderatörlüğünde, Akademisyen Kartal Şahin ve Egem TV Yönetim Kurulu Başkanı Soner Demiröz’ün katılımıyla gerçekleşti.

Yerel seçimlerin yaklaştığı şu zamanlarda siyasi arenalarda çalışmalarını sürdürüyor. Partiler seçim startlarını verdi. Kimi partiler aday adaylıklarını açıklarken kimi partilerde aday adayları hiç yok.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin yerel seçimleri için aday adaylık sürecini değerlendiren Egem Tv Yönetim Kurulu Başkanı Soner Demiröz “Şu an için büyük şehirlerde Milliyetçi Hareket Partisi ile AK Parti yani Cumhur İttifakı’nın bir anlaşmasının olduğunu duyuyoruz.
Çok kuvvetli bir ihtimalle hemen hemen küçük detayları dahil hazırlanmış gibi duruyor. Cumhur ittifakıyla büyük şehirlerin arasındaki ortam illerde ve ilçelerde ise daha çalışmaların devam edeceğini düşünüyorum.
Bu süreç de devam edecek. Kütahya bize çok yakın bir vilayet ve ilimizde çok fazla bir kaç onbinlerle ifade edibilecek kadar Kütahyalı var.
Uşak Merkezde çok fazla sayı Kütahyalı var. Bunlar gidip oy kullandıklarında Kütahya’daki seçimin kaderi değiştirebilecek kadar Kütahya’lı Uşak’ta yaşıyor.
Bir çok muhtarımız bile Kütahya kökenli.
Alim Işık hocayla birlikte Kütahya çok büyük ataklar gerçekleştirildi, Kütahya büyüdü ve çok büyük hizmetler aldı.
Prof.Dr. Alim Işık bey , Milletvekilliği yaptı. Kütahya’yı Ankara da temsil etti. Kütahyayı en üst düzeyde ve çok saygın olarak Belediye Başkanlığında temsil etti.
Bana göre Türkiye’nin en başarılı belediyelerinden biri.
Çok ciddi derecede çalışmaları var. Çok ciddi derecede ürettiği projeler var.
Atom karınca lakabını hak eden bir adam.
Sadece Belediye Başkanlığında değil Milletvekilliğinde de çok çalışkan bir insandı.
Çok verimli çalışmalar yaptı. Bana göre Kütahya için Cumhur İttifakı’nın ortak aday olarak sunulması gerekir.
Öbür türlü AK Partiden Yeniden bir aday çıkartırlarsa Milliyetçi Hareket Partisi ile AK Parti yarışması gerekiyor.
Cumhur İttifakı’nın iki adayı yarışması, İttifak için biraz zor olur, çünkü daha önceki seçimlerde yarıştılar ve MHP Alim Işık Beyle bu yarışı kazandı, şimdi kazananın etrafında toplanmalı ve Cumhur ittifakı ayrı ayrı adaylarla Belediye Başkanlıgını riske atmamalı diyecegiz ,fakat Alim Işık şu anda bile çok büyük bir farkla Kütahyalının gönlünde duruyor.
İktidarın en güçlü olduğu dönemlerde Alim Işık hoca orada seçimi kazandı. Bu dönemdeki yaptığı hizmetler görüldüğünde çok rahat bir seçim kazanacağını gözlemliyoruz.
Ben kendisine ciddi bir rakip çıkacagını düşünmüyorum.
Ortak bir proje ile tek adayla Cumhur İttifakının adaylığı gidilirse verimli olacağını düşünüyorum.
Buradan Alim hocaya başarılar diliyorum.
Çok ilginç, Türkiye’de Milliyetçi Hareket Partili Belediyelerin çok ciddi başarılarını konuşuyoruz Konya Ereğli gibi Hüseyin Oprukçu bey gibi Alim Işık gibi başarılarını devamını diliyorum” şeklinde ifade etti.















