
Uşak’taki park isimleri değişti ve ilerleyen günlerde,
Osmanlı Köprülü Kavşağı’nın da adının, Hacım Sultan
Atatürk’teki Ensar Parkı’na, Hüsnü Kerem Özer Parkı
Aybey’deki Yeni Camii Parkı’na, Muzaffer Mert Parkı
Cumhuriyet’teki Prof. Dr. Veysel Eroğlu Parkı’na, Türkan Saylan Parkı
Elmalıdere’deki Lamba Parkı’na, Dr. Alaaddin Bayık Parkı
Kemalöz’deki Üniversite Parkı’na, Prof. Dr. Erdal İnönü Parkı
Mehmet Akif Ersoy’daki Çevre Parkı’na da, Nihat Dülgeroğlu Parkı,
isimlerinin olacağı belirtildi.

Söz konusu karar, Belediye Meclisi’nden oy çokluğuyla geçerken, Lamba Parkı’na CHP’li üye Ozan Bayık’ın dedesi Alaaddin Bayık’ın ismi verildi.
Dileyen herkesin Dede veya Baba adını park ,sokak, cadde vb kentin ortak yerlerine verip veremeyecegini sorğulayan vatandaşlar, herkesin ailesinde veya bizzat kendisi tanınmış bilinmiş yazar çizer Doktor,Mühendis vb vb olabilir,bu durum kentin ortak yaşam alanlarına isminin verilmesi için tek şart olmamalı.
Kente sosyal, kültürel, ekonomik veya alt yapıda ,üst yapıda çok ciddi katkıları olanların ismi verilmeli.
CHP li Belediye meclisi üyesininde dedesi tanınan bilinen biri olabilir, fakat bu örnekler diğer vatandaşlarında ailelerindeki tanınmış bilinen isimlerle ilgili haklı taleplerine yol açar diyerek, bu park sokak ve caddelerdeki önceki isimlerinde tartışılabilecegi, bununda normal oldugunu söyleyerek, öncekilerden bir farkım var diyenlerinde öncekiler gibi davranması tartışılır dediler.
Kente büyük bir tartışma yaratan isim değişiklikleri devam edecek gibi duruyor.













Programınızda izledim, Lamba park tan çok daha iyi ve güzel olmuş Doktor Beyin adı, hiç olmazsa Uşaklı tanıyor. Lambayı kim tanıyor.
CHP nin işi gücü yok mu ,isimlerle uğraşıyor. Bırakın ölü kişileri oylatıp rahatsız etmeyi, Demek ki Dr. Alaaddin Bayık ı çok iyi bulmayıp parka isminin verilmemesini isteyen meclis üyeleri varmış, onlara sitem etmiyorum , görüşlerini açıklamışlar. neden ölülerimizi rahatsız ediyorsunuz , neden bunu tartışmaya açıyorsunuz
Neden böyle işler yapıyorsunuzki , işini yapan herkes bu onura şayıksa , iyi bir taş ustasıda bu onuru tatmalı.
Dr Alaaddin Bayık çok iyi bir insandı tanırdım, hak da ederdi , ama yazınızda oy birliği olmadığını görüyorum, bir grup istememiş , yazık olmuş böyle iyi bir insanı oylatmışlar,
Bende isterem CHP ye üye olsam olur mu.