CHP Merkez İlçe Başkan Adayı Ümit Akbel, Geçmişte ilçe başkanlığı, belediye meclis üyeliği, il yöneticiliği ve merkez ilçe yöneticiliği görevlerinde bulunduğunu hatırlatan Akbel, şu ifadeleri kullandı:
“Yıllardır bu partinin emektarıyım. Partimi daha ileriye taşımak için bütün var gücümüzle, ekibimle birlikte çalışacağız. Daha iyi yerlere götüreceğiz ve iktidara taşıyacağız partimizi.”
23 Eylül Salı günü parti binasında yaptığı basın açıklamasında, aday olma kararını partinin yereldeki başarısını sürdürmek ve genel seçimlerde daha güçlü bir konuma gelmek için aldığını dile getiren Akbel, şunları söyledi:
“Yereldeki başarıyı diğer senelerde de devam ettirme amacındayız. Artık belediye bundan sonra bizde olacak. Yerelde de genelde de partimizi daha ileriye taşıyacağız. Genelde en az 3 milletvekili parolasıyla yola çıkacağız. Var gücümüzle, bütün ekibimle birlikte partimizi yukarılara taşımak için bu göreve aday oldum.” dedi.














