
Muhalefetin bugüne kadar Uşak'ın sorunlarının çözümünde herhangi bir katkısını görmediğini ifade eden Güneş, "Şimdiye kadar milletvekilliği döneminde şehrimizin sorunlarının çözümünde bir parçası olduğuna şahitlik etmedim. 'Muhalefette ne yapsın?' denilebilir. Ancak iki yıldır Uşak Belediyesi onların yönetimindeydi." dedi.
Sağlık yatırımları üzerinden de değerlendirmelerde bulunan Güneş, Elmalıdere Aile Sağlığı Merkezi'nin yapımının bir yıl ertelendiğini, inşaatı tamamlanarak teslim edilen Kurtuluş Aile Sağlığı Merkezi'nin ise bir yıl boyunca hizmete açılamadığını belirtti. Bu süreçlerde muhalefetin herhangi bir katkısını görmediklerini savunan Güneş, vatandaşlardan kendilerine iletilen yerel yönetim kaynaklı sorunların çözümünde de destek verilmediğini söyledi.
AK Parti iktidarları döneminde Uşak'a çok sayıda yatırım ve hizmet kazandırıldığını vurgulayan Güneş, "AK Parti iktidarlarında şehrimize sayısız hizmet yaptık; bunları saymakla bitiremeyiz." ifadelerini kullandı.
Bazı çevrelerin yapılan hizmetleri görmezden geldiğini öne süren Güneş, "Şehirde bir dikili ağacı olmayanlar, yapılanları görmezden gelerek kendi siyasi gelecekleri adına ve muhatap alınmak amacıyla sürekli eleştirmeyi siyaset yapmak zannetmekte, Uşak'ımızı ve kurumlarımızı sürekli kötülemektedir." değerlendirmesinde bulundu.
Açıklamasının sonunda Uşak halkının beklentisine dikkat çeken Güneş, "Milletimiz herhâlde bunu yapsın diye oy vermemiştir. Uşaklı hemşehrilerimizin temennisi, 'Gölge etmesinler, başka ihsan istemezler.'" sözleriyle eleştirilerini tamamladı.













