
Kongreye MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, AK Parti Uşak İl Başkanı Himmet Yaşar, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bitik, ülküdaşlar, delegeler ve çok sayıda davetli katıldı.
Kongrede birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajları öne çıkarken, MHP’nin 57 yıllık siyasi mücadelesine ve teşkilatın gelecekteki hedeflerine vurgu yapıldı.
Kongrenin ardından Ümit Arslan yeniden MHP Uşak İl Başkanı seçilerek güven tazeledi. Arslan’ın yeni dönemde teşkilat çalışmalarını sürdürmesi ve MHP Uşak teşkilatını yerel siyasette daha etkin bir konuma taşıması hedefleniyor.
MHP Uşak İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin liderliğinde, Cumhur İttifakı ruhuyla güçlü Türkiye ve güçlü devlet hedefleri doğrultusunda çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceği belirtildi.
Açıklamada ayrıca, siyasi çekişmelerin bir kenara bırakılarak teşkilatın birlik ve bütünlüğünün korunacağı ifade edildi. MHP Uşak teşkilatı, yeni dönemde “üç hilalli sancağı daha yükseklere taşıma” hedefiyle çalışmalarına devam edeceği mesajını verdi.













