
Egem Tv Brtv ve Anadolu kanalları ortak uydu yayınında canlı olarak yayınlanan Gündem Özel Programı’nda Alper Terlemez’in sorularını yanıtlayan Uşak’ta seçmen tarafından en çok konuşulan adaylar arasında yer alan Mimar Çağlar Samancı, başkan adayı olması durumunda nasıl bir seçim stratejisi belirleyeceğini ve seçilmesi durumunda Uşak’ta öncelikli olarak ne tür hizmetlere imza atacağını anlattı.

CHP’de demokrasi ve adalet bilinci çok önemlidir, bu yüzden ön seçim istiyoruz CHP’nin değerli üye ve delegelerinin mutlaka görüşü alınmalıdır diyen Samancı, meclis üyesi listesinde ve başkan yardımcılıklarında liyakat ve tecrübeyi dikkate alacağını bunun yanı sıra partisi ile de uyumlu olacak isimleri ön plana çıkaracağını ifade etti.
Program esnasında izleyicilerin sorularına da yer verildi. Elmalıdere Mahallesi’nden arayan bir vatandaş “Uşak’a mimar eli değmesi lazım o yüzden Mimar Çağlar Samacı aday olmalı” derken Cumhuriyet Mahallesi’nden arayan bir bayan izleyicide “merkez sağa yakın bir seçmenim hayatımda hiç CHP’ye oy vermedim ama Mimar Çağlar Samancı başkan adayı olursa kesinlikle ona oy vereceğim çünkü Uşak’ın vizyon sahibi başkana ihtiyacı var“dedi.













