
Moderatörlüğünü İzzet Dönmez’ in yaptığı, Uşak’ın gündemine ve siyasi olaylarına yer verildiği Basın Kulübü programının bu hafta konuğu Egem TV Yönetim Kurulu Başkanı Soner Demiröz oldu.
Bu hafta konularının arasında Uşak emniyet müdürlüğünün yaptığı çalışmalardan bahseden Dönmez, “Uşak emniyetinin son günlerde uyuşturucu ile mücadelede attığı büyük adımlar var. Geçtiğimiz hafta zehir tacirlerine büyük bir darbe indirdi” ifadelerini kullandı.
Uyuşturucunun birkaç ayağı olduğunu ifade eden Demiröz, eğitim ve ekonomik sebeplerin içerisinde olduğunu ifade etti.
Demiröz “Uyuşturucunun birileri için kazanç kapısı olması bunun içerisinde ve daha farklı birçok nedenleri bir araya getirdiğinizde farklı şeyler oluyor. Uşakta bulunan Emniyeti, jandarmayı ve asayişin başında olan sayın valimiz Dr. Turan Ergün’ü de tebrik etmek lazım. Son dönemlerde, özellikle son bir sene içerisinde çok ciddi operasyonlar yapıldı ve çok ciddi gelişmelerde var ama Uşak uyuşturucu trafiğinde merkez konumda. Çok fazla sayıda araç ve kargo geçiyor. Uşak doğu ile batıyı bağlayan bir köprü niteliğinde o yüzden biraz uyuşturucunun transfer merkezlerinden biride diyebiliriz. Polisin çalışmalarında sadece narkotikte değil asayişte de güzel çalışmalarını görüyorum” Şeklinde ifadelerde bulundu.
Tahmini okuma suresi: 2 dakika.
















