
Yeniden Refah Partisi Uşak Gençlik Kolları Başkanı Şafak Kurt, kampanya kapsamında yaptığı açıklamada, yürüttükleri çalışmanın temel amacının kamuoyunda farkındalık oluşturmak ve toplumun vicdani tepkisini ortaya koymak olduğunu ifade etti.
Kurt, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Yeniden Refah Partisi olarak şu anda Uşak ilimizin Tiritoğlu Parkı’nda bir imza kampanyası başlatmış bulunuyoruz. Bu kampanyayı, yaşanan insani sorunlara dikkat çekmek ve milletimizin vicdani sesini duyurmak amacıyla gerçekleştiriyoruz.”
Kampanya kapsamında yalnızca farkındalık oluşturmayı değil, aynı zamanda bazı somut talepleri de gündeme getirdiklerini belirten Kurt, Kürecik Radar Üssü’nün kapatılması ve Bakü-Tiflis-Ceyhan Boru Hattı üzerinden enerji akışının durdurulması yönündeki taleplerini yetkililere iletmek istediklerini söyledi.
İsrail’e karşı daha somut adımlar atılması gerektiğini vurgulayan Kurt, “Amacımız kamuoyunda duyarlılık oluşturmak ve daha kararlı adımların atılmasına katkı sağlamaktır” dedi.
Yeniden Refah Partisi yetkilileri, tüm vatandaşları kampanyaya destek vermeye davet etti.












