Uşak Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel’in göreve atanmasıyla başlatılan "Öğretmenler Odası Buluşmaları", Besim Atalay Güzel Sanatlar Lisesi'nde devam etti.
Yücel’in ziyareti renkli ve coşkulu anlara sahne oldu. Heykel ve resim çalışmalarını yapan öğrencilerin sergisi ve müzik eşliğinde gerçekleşen şarkılar ve türküler, ziyaretin en renkli anları olarak öne çıktı.

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Halil Yücel, "Öğretmenler Odası Buluşmaları" kapsamında Besim Atalay Güzel Sanatlar Lisesi'ni ziyaret etti. Ziyarette, eğitim-öğretim sürecinin rehberleri olan öğretmenlerimizle bir araya gelindi. Öğretmenlerimizin görüş ve talepleri dinlenerek, eğitim camiasının daha sağlıklı iletişim kurması ve ortak çözüm yolları bulması için katkı sağlandı. Ayrıca, eğitim kalitesini artırmak adına yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Ziyaret sırasında derslikler ve atölyeler ziyaret edilerek, eğitim-öğretim faaliyetleri yerinde incelendi. İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Halil Yücel, öğrencilerin sınıf içi etkinliklerine de katılarak, öğrencilerle bir araya geldi. Ziyaret kapsamında gösterilen misafirperverlik için öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederiz" ifadelerine yer verildi.



















