
Uşak, Efem Çukuru , Hisarcık ve Emet bölgesine hakim olan Maden iş sendikası Hisarcık şube başkanı Memiş GUGUŞ Egem TV –Brtv ve Anadolu Uydu platformu TV kanallarına demeç verdi.
Sendikanın çalışmaları hakkında bilgi veren başkan GUGUŞ “Maden iş sendikası güçlü ve örgütlü bir sendikadır şu an Hisarcık bölge olarak Uşak altın madeni, İzmir Efem çukuru madeni, Eti maden Hisarcık ve Emet ilçelerinde hizmet veriyoruz. İşçilerimizin sosyal hakları ,iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili talepleri ve bir çok sorununa çözüm sağlıyoruz” dedi.
Maden iş sendikasının Uşakta yürüttüğü çalışmalar hakkında da bilgi veren başkan GUGUŞ “İki haftada bir mutlaka Uşak Kışladağ altın madeni ve İzmir efem çukuru madenlerini ziyaret ettiğini ve buralarda işçiler ve yöneticiler ile de görüştüğünü ifade etti . Ayrıca Başkan GUGUŞ “ İşçilerimizin çalışma ortamları , işyerlerinin işçiye ve doğaya saygısı ocakların olduğu bölgelerin ıslahı ve bakımı konularında da maden iş sendikasının son derece hassasiyet gösterdiğini ifade etti.



















